Obstawiam na Mostbecie od jakichs siedmiu miesiecy, przewaznie sloty, czasem cos z live. Wpadlem tam przez kumpla, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest spory — gdzies 3000 pozycji, Pragmatic, NetEnt i Play'n GO, Microgaming. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, choc ostatnio testuje te megaways od BTG.
To co mnie realnie wkurza to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i akurat tutaj nie ma sie do czego przyczepic — stoly blackjacka sa tez PL, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz klikanie slotow.
Startowy bonus na Mostbet to mniej wiecej 125% oraz 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka biezacych promocji, to zajrzyj na [url=https://2019.hipc.org/mostbet-kod-promocyjny-bez-depozytu-czerwiec-2026-pelny-przewodnik-i-recenzja]pełny poradnik[/url] przed rejestracja. Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, KYC jeden dzien.
Wyplacam najczesciej na Skrilla, leci jakies 2-3 godziny. Przez karte schodzilo dwa dni, BTC ponoc idzie najszybciej, jeszcze nie probowalem. Jest tez Neteller, no i e-portfele.
Support w Mostbet gada po polsku, choc momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — zalatwili to dosc sprawnie. Licencja Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Aplikacja mobilna nie krzaczy sie, choc na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.